REGULAMENT CHITA LAKE 2024              

PESCUITUL SE DESFASOARA IN SISTEMUL C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA)

1. Pescuitul incepe de la ora 6:00 si se termina la ora 18:00 (12 ore); pescuitul de noapte este permis numai in sezon, dar cu recomandare din partea pescarilor fara incidente si cu luarea la cunostinta a regulamentului.

2. Partida de 24 ore incepe numai la ora 18:00 sau in cazul celei de 36 ore- incepand cu ora 6:00. Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele. Pescarul are dreptul la un singur insotitor, acesta avand drepturi depline. In cazul in care insotitorii sunt sotia, prietena, copii, taxa este aceeasi.

3. Autovehiculele se vor parca in cele trei parcari amenajate, dupa ce pescarii isi vor lasa bagajele la stand. La plecare, dupa ce toate bagajele sunt stranse si este anuntata paza, pescarii pot intra cu masina pentru a incarca in prezenta unui reprezentant al incintei.

4. Din incinta nu se poate iesi pe timp de noapte, exceptand cazurile de urgenta, dar se va face un control mai amanuntit la bagaje si masina.

5. Se poate pescui numai cu maxim 4 lansete , iar monturile sa fie dotate cu maxim 1 carlig.

6. Taxa va fi de 100lei – 12ore si 180lei – 24ore, iar pentru fiecare lanseta in plus pescarul va plati 25 ron suplimentar. Este interzisa retinerea pestilor. ATENTIE .
7. Pescuitul cu montura tip bomba (montura cu mai mult de 1 carlig) este strict interzis. Este Interzis plantatul si naditul cu porumb uscat, este strict interzis pescuitul la japca (ancora, jig,et}

8. Sunt permise doar monturile ce permit eliberarea plumbului (monturi “in line” fara agrafa in capat, montura plumb pierdut, etc) .

9. Folosirea saltelei de primire tip cadita este obligatorie de la administratie contra cost (15lei), indiferent de durata partidei,interzis cadita/salteaua din partea pescarilor!!!

10. Pescarii trebuie sa aiba in dotare minciog profesional cu deschidere mare in forma de triunghi (peste 60 cm), plasa moale si maner peste 1,8 m. Pescarii trebuie sa aiba in dotare spray antiseptic obligatoriu. In cazul in care pescarul uita sa isi minciog, spray antiseptic, monturi corespunzatoare sau sac de pastrare, nu poate incepe partida de pescuit. Are optiunea de a le inchiria/cumpara de la receptia baltii. OBLIGATORIU pestele se va scoate cu miciog mare triunghiular indiferent de greutate!! Este exclus miciogul rotund pt scoaterea pestilor indiferent de greutate

11. In cazul in care exemplarele de crap si ten ce depasesc 4 kg sunt vatamate intentionat/neglijenta, sau se constata decesul acestora, pescarul va fi obligat sa achite o contravaloare intre 50-300 lei/kg in functie de dimensiunea pestelui. Pestele se poate tine maxim 5 minute pe mal (cantarire si fotografiere).Eliberarea pestilor mari se va face cu slingul!!

12. Toti pestii peste 10 kg se vor poza (pentru a monitoriza dezvoltarea peștilor). Daca pescarul refuza sa faca poze cu pestele in brate desupra saltelei de primire (fata pescarului nu este obligatoriu sa apara in poza) sau nu doreste, sa roage pe altcineva sa pozeze pestele (paznicul /administratorul). Salteaua de primire trebuie sa fie udata la intervale de timp, nu numai in momentul in care avem o captura.

13. Se fac verificari pe balta la echipamentul de pescuit si daca acesta nu este corespunzator, pescarii vor fi atentionati sa isi remedieze echipamentul, a 2-a oara pescarul va fi dat afara, fara sa primeasca banii de taxa inapoi si nu va mai fi primit pe balta.

14. Pescarul are obligatia sa se aseze in dreptul pontonului sau standului de pescuit rezervat sau ales de la inceputul partidei (acesta isi poate schimba locul de pescuit numai prin anuntarea paznicului si se poate muta pe un alt loc de pescuit ce nu este rezervat}

15. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor si/sau cu familia (sotie, copii), restul vor plati o taxa de agrement de 30 ron. Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele, nu sunt permise plecarile decat in caz de urgenta, dar cu control amanuntit al masinii. Duminica noapte nu se pescuieste decat daca se face rezervare din timp sau se ocupa minim 5 standuri de pescuit.

16. Plantatul este interzis

17. Muzica tare si galagia este interzisa, pescarii deranjati pot suna imediat la numarul de la paza. Va asiguram ca personalul baltii va face tot posibilul sa mentina linistea in incinta, pescarii ce deranjeaza ceilalti pescari vor fi atentionati o singura data a 2-a oara vor fi dati afara fara sa li se inapoieze bani de taxa si nu vor mai fi primiti pe balta.

18. Locul si cabanuta se pastreaza curate pe timpul partidei de pescuit, este interzis focul direct pe iarba (se foloseste gratarul cu picioare sau gratarul de la locul de pescuit]

19. Accesul vizitatorilor pe balta nu este permis fara acordul paznicului.

20. Daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul la numarul de telefon: 0728 996 257/0734620147

21. Nu parasiti locul de pescuit si nu incarcati masina cu bagaje, pana nu anuntati paznicul sa vina in control. Paznicul se asteapta cu bagajele langa masina, se anunta paznicul dupa ce bagajele au fost stranse si se va aduce masina din parcare in prezenta acestuia. Obligatoriu masina trebuie sa fie goala cand se face controlul.

22. Se vor verifica: masina, bagajele, gentile, lazi frigorifice, cabanuta, gratarul, se va cantari pestele prins daca este cazul, in situatia neanuntarii paznicului se vor da toate bagajele afara pt control amanuntit.

23. Regulamentul se aplica pentru toata lumea. Prin semnarea regulamentului va dati acordul ca personalul baltii sa aiba dreptul de a verifica interiorul masinii dumneavoastre

24. Personalul baltii are dreptul sa va faca poze/filmare la pesti capturati sau sa faca poze/filmare daca se constata o infractiune.

25. Scaldatul este interzis, incercarea recuperarii lansetei de pescuit prin intrarea in apa este strict interzisa, se va anunta paznicul pt recuperarea lansetei. 26.INTERZIS leadcore!!! 27.Montura elicopter se va confectiona direct pe firul principal DOAR CU O BILA[STOPER] !! 28.OBLIGATORIU monturile ce se pot elibera in caz de ruptura!

29.Pestele mai mare de 1 klogram va fi scos obligatoriu in salteaua tip cadita data de catre administratie[nu in mana,juvelnic,tunel,etc] 30.Pesti nu au voie sa atinga pontonul ELIMINARE 31.Grosimea minima a firului principal esde de 0,25 la crap iar la method feeder de 0,20 . Cel ce va fi prins ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins, nu i se va inapoia taxa platita si nu va mai fi primit pe balta niciodata. Va atentionam ca facem controale la echipament si in porbagaje, daca se presupune ca s-a sustras peste.

Atentie!!! Pe lac sunt amplasate camere video autorizate iar cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste devine suspect de furt si poate fi retinut pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.

Clientii fideli vor beneficia de anumite facilitati (abonament, cat si posibilitatea de a achizitia peste la pretul stabilit de administratia baltii).

Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos, iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la Receptie ca sunteti de acord cu regulamentul.

Serviciul de REZERVARE a locurilor de pescuit, casuta si vila.

 • Serviciul de rezervare a standurilor este oferit GRATUIT de catre administratia CHITA LAKE, iar aceasta poate fi solicitata DOAR telefonic la 0734 620 147 – administratie.
 • Nu sunt luate in considerare solicitarile de rezervare a unui loc de pescuit sau foisor, transmise prin alta modalitate, in afara de cea telefonica.
 • REZERVAREA unui loc de pescuit sau foisor se poate solicita cu cel mult 3 zile inainte de ziua in care se doreste a se pescui pe CHITA LAKE.
 • 150 lei – Taxa chirie casuta 24 ore (casuta dispune de dormitor cu 2-3 paturi, grup sanitar, TV, Frigider, gratar exterior, acces la balta cu un ponton generos.


REZERVARILE SE FAC DOAR LA NUMARUL 0734620147

TELEFON PAZA/RECEPTIE: 0734620147

REGULAMENT “NEA MARIN” CHITA LAKE (CHITA 3) 2024

 • Taxa de pescuit recreativ:
  100 lei / 12 ore cu retinere 4kg;
  180 lei / 24 ore cu retinere 8kg.
 • Taxa plantat 20 lei / stand
 • La 4 partide (de 24h) a 5-a este gratis si se face in cursul saptamanii (in baza bonurilor fiscale)
 • Program: miercuri-duminica
 • PESCUITUL SE FACE DOAR IN BAZA REZERVARILOR
 • La finalul partidei obligatoriu se anunta paza/administratia pentru cantarire si verificare.
 • Partida de 24 ore incepe la ora 18.00 si numai cu rezervare in prealabil!
 • Saci pastrare/juvelnic pesti obligatoriu (pentru poze)
 • Dupa capturare cantitatii pentru retinere este obligatorie eliberarea pestilor prinsi ulterior.
 • Administratia isi rezerva dreptul de a selecta clientii.


REZERVARILE SE FAC DOAR LA NUMARUL 0734620147

TELEFON PAZA/RECEPTIE: 0734620147

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular

spot_img

More from author

00:00:43

Turneu Chita Lake 2023

Turneu Chita Lake 2023 https://youtu.be/FTx2_8BJ15M

14 -16 Octombrie 2022 – Standurile 14-21 – Chita Lake – Rezolutie 4K

14 -16 Octombrie 2022 - Standurile 14-21 - Chita Lake - Rezolutie 4K https://youtu.be/1ciJm3D3M-k
00:26:00

14-16 Octombrie 2022 – Standurile 8, 13 – Chita Lake

14-16 Octombrie 2022 - Standurile 8, 13 - Chita Lake https://youtu.be/vCMD1NK_z1U

Cupa Prieteniei RCS&RDS – Episodul 3

Mai multe informatii de ultima ora din carpfishing-ul romanesc pe canalul de youtube https://www.youtube.com/c/CarpFishingCompetition si pe https://www.e-crap.ro. Nu trebuie decat sa va abonati pentru...